Wil je jouw online zichbaarheid vergroten en ben je toe aan professionalisering?

Wil je jouw online zichbaarheid vergroten
en ben je toe aan professionalisering?

Dan is ons Brand-Nieuw 2.0 programma echt iets voor jou!

Wij zijn Inge, Myrna, Yvonne en Renate en wij hebben vorig jaar onze krachten gebundeld om startende ondernemers te helpen een vliegende start te maken met de oprichting van hun bedrijf.

Ons aanbod hebben wij toen gelanceerd onder de naam 'Pilot Brand-Nieuw'. Deze pilot hebben wij bij diverse klanten mogen uitvoeren en hebben wij na het afronden van onze laatste pilotklant uitvoerig geëvalueerd.

Wat ging goed? Wat kan beter? Waar liggen nog kansen en waar hebben klanten behoefte aan?

Stap in bij het Brand-Nieuw 2.0 programma.
Een waardevolle toevoeging op het origineel!

Het originele Brand-Nieuw traject

Het originele Brand-Nieuw programma:
In 3 maanden klaar voor de start met de pilot Brand-nieuw!

Je loopt al tijden met een fantastisch idee en daarom ga je voor jezelf beginnen. Nu wil je met jouw idee aan het werk gaan, maar hoe laat je jouw potentiële klanten zien wat je doet? Zodat jouw idee geen idee blijft maar een doorslaand succes wordt.

Wij zoeken jou! Jij met jouw idee aan het werk en ondertussen zorgen wij ervoor dat je een vliegende start maakt. Wij zijn 4 enthousiaste ondernemers en weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jij je met een herkenbare huisstijl, zakelijke foto’s die bij jou passen, een website die glashelder jouw verhaal verteld, een website die goed gevonden wordt en structurele aanwezigheid op Social Media, onderscheid van andere ondernemers.

Daarom hebben wij de pilot “Brand-nieuw” voor jou!

Samen zorgen wij ervoor dat jij in 3 maanden klaar bent voor de perfecte start.

Aangepast aanbod

Ons vernieuwde Brand-Nieuw 2.0 pakket heeft een aangepast aanbod ten opzichte van de pilot. Waarom? Wij willen ons meer richten op de (zelfstandig) ondernemers die al langer mee draaien en toe zijn aan professionalisering en het vergroten van zichtbaarheid.

 • "Ik wil al lange tijd mijn website laten vernieuwen, maar het komt er niet van...
 • "Ik wil nu echt consistent zijn in mijn uitingen op Social Media, nu doe ik maar wat..."
 • "De foto's op mijn website zijn al jaren oud en mensen herkennen mij soms niet eens meer..."

Dit is slechts een greep uit de opmerkingen die wij krijgen van klanten.

Onze pilot aanbod was vooral gericht op de startende ondernemer. Vandaar dat we het onderdeel 'Personal Branding' hebben verruild voor SEO. De meeste ondernemers hebben namelijk al een logo en bijpassende huisstijl. Maar diezelfde ondernemers hebben vaak wel behoefte aan een betere vindbaarheid in Google.

Wij staan te springen om jou net een stapje verder te brengen in jouw business.

Wat is Brand Nieuw 2.0?

⭐ Een nieuwe website die direct SEO proof is;
⭐ Een huisstijl met prachtige foto’s van jou en je bedrijf;
⭐ En uiteraard bijpassende templates en uitleg hoe je het beste online zichtbaar kunt zijn.

Voor wie is Brand Nieuw 2.0?

Brand Nieuw is voor ondernemers die toe zijn aan de volgende stap! Meer zichtbaar zijn en professionaliseren. Ondernemers die al lange tijd hun website of foto's willen vernieuwen maar geen idee hebben wie ze moeten benaderen. Of ondersteuning kunnen gebruiken bij zichtbaarheid op Social Media omdat dit er vaak bij inschiet.

Ben je een startende ondernemer maar denk je dat Brand-Nieuw 2.0 ook voor jou perfect past omdat je all-in wil gaan? Stuur ons dan vooral een berichtje.

Inhoud “Brand-nieuw 2.0 pakket”

 • Kennismaking om alle wensen met elkaar door te nemen
 • Complete WordPress website op maat + SEO pakket Goud
  • Inclusief o.a. 6 contentpagina's, blogpagina, contactformulier, responsive design en technische én contentgerichte SEO (zoals het crawlen van de website, zorgen voor een snelle en veilige website, een zoekwoordenonderzoek, schrijven van de meta titel en meta omschrijving en SEO-proof maken van aangeleverde teksten)
 • Branding fotoshoot van 2 uur met 50 foto’s
 • Social Media Templates voor Facebook en Instagram in de passende huisstijl
 • Social Media Highlights templates
 • Hashtagonderzoek
 • Goed gevulde Instagram BIO
 • Social Media contentplanner
 • 2 strategiesessies met inspiratie voor 3 maanden content en uitleg systemen
 • Optimaliseren LinkedInprofiel

Totaal € 4.394,00 *

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder want we hebben een toffe aanbieding!

Voor de 2 snelste beslissers komen daar onderstaande te gekke bonussen t.w.v. €255,- nog gratis bij:

 • 3 maanden onderhoud van de website en SEO -handleiding t.w.v. €105,-
 • 12 extra foto’s t.w.v. €60,-
 • 1 extra strategiesessie t.w.v. € 90,00

 

Ben jij er klaar voor om met jouw bedrijf overal herkend te worden?! Neem dan snel contact met ons op om één van de 2 plekjes te bemachtigen en de gratis bonussen te ontvangen.

Heb je nog vragen? Stel ze ons gerust.

Brand Nieuw

Veelgestelde vragen

Nog niet overtuigd? Lees de ervaring van een van onze pilotklanten

// Villa Fridhem //

Yvonne de Wit - Villa Fridhem

Yvonne en haar man runnen in het West-Friese Venhuizen een prachtige vakantie villa. Tijdens de pilot Brand-Nieuw werden de laatste puntjes op de i gezet om de villa te gaan verhuren. Daar hoorde ook een nieuwe website met bijpassende foto's bij en een consitente doorvoering van de huisstijl op Social Media.

De samenwerking tussen ons verliep soepel: de planning werd van tevoren gemaakt in Trello. Hier konden wij allemaal zien wat de status van het project was, inclusief de klant zelf. Onze samenwerking kenmerkt zich door de korte lijnen in de communicatie. Dit werkt erg prettig voor zowel ons als de klant.

We hebben in 3 maanden tijd het traject van A-Z doorlopen en met veel succes afgerond! Lees hieronder de individuele reviews die Yvonne ons heeft gegeven (deze zijn ook terug te vinden bij Google Reviews op onze afzonderlijke bedrijfspagina's)

"Renate heeft voor mij de nieuwe website voor Villa Fridhem ontwikkelt en ontworpen. Ook heeft zij een nieuwe huisstijl en logo gemaakt. Renate is super creatief, geduldig en maakt echt hele mooie dingen. Zij geeft je het gevoel dat het echt belangrijk voor haar is dat je helemaal tevreden bent, waardoor zij uiteindelijk een perfect en passend resultaat creëert. Ik kan Renate aan iedereen aanraden!"

 

"Myrna en Yvonne, (de VA Matchmakers) hebben voor mij de pilot Brand Nieuw gedaan. Ik heb ontzettend fijn met hen samengewerkt met als resultaat een prachtige website met herkenbare huisstijl, een nieuw logo en dit alles doorgevoerd op Social Media. Daarnaast heb ik 2 strategiesessies met hen gedaan, waar ik echt iets aan heb gehad. Zij kijken met een frisse blik en vanuit een andere hoek naar dingen waardoor weer nieuwe leuke ideeën ontstaan. Dit was heel inspirerend! Ook hebben ze mij de fijne kneepjes van het Canva app geleerd waardoor ik nu zelf de mooiste advertenties kan maken. Ik kan de meiden van VA Matchmakers aan iedereen aanraden! Zij waren de investering voor mijn groepsaccommodatie Villa Fridhem, maar ook voor mijn eigen ontwikkeling zeker waard!"

 

"Inge heeft voor onze groepsaccommodatie Villa Fridhem de brandingfotoshoot gedaan. Het resultaat is echt prachtig! Zij maakt ontzettend sfeervolle foto's! Zij is heel relaxed waardoor iedereen ook echt ontspannen op de foto's staat. Zij nam ook echt de tijd voor ons en dat is terug te zien in de foto's! Ik ben heel blij dat ik Inge via de VA Matchmakers en hun samenwerking voor de Brand Nieuw pilot heb ontmoet en kan haar aan iedereen aanraden."

 

Meer over ons weten?

_DSC2710_klein

Renate Schultz

Sinds 2020 zelfstandig ondernemer op het gebied van webdesign en SEO. Ik bouw unieke WordPress websites én zorg er ook voor dat die websites zo hoog mogelijk scoren in de gratis zoekresultaten van Google. En privé? Ik woon in Hoorn (NH) met man en 2 kinderen, hou van vakanties, festivals en vind het heerlijk om 3x per week te sporten!

Myrna en Yvonne - VA Matchmakers

Myrna Peerdeman & Yvonne Ursem

Wij ondersteunen West Friese ondernemers met hun online zichtbaarheid en het organiseren van evenementen. Wij zorgen ervoor dat je huisstijl duidelijk herkenbaar is op de verschillende social mediakanalen. Over ons: Myrna woont in Venhuizen met man en 3 kinderen, Yvonne woont in Hoogkarspel met haar man en 2 kinderen. Het lievelingsdrankje van Myrna is een cocktail en van Yvonne Pinot Gritio. Ons motto: Better Together!

Inge Korver fotografie

Inge Korver

Fotografe die het verhaal van jouw onderneming op beeld vangt. Beelden zeggen vaak zoveel meer dan woorden. Ik word ontzettend blij van het vastleggen van iemand, die vol passie verteld over haar of zijn bedrijf. Relaxt, gezellig, oog voor detail en daarna voor jou een prachtige beeldbank!

Samen met mijn gezin woon ik in Andijk, waar je me veel buiten vind in onze tuin.
Ik heb altijd al een enorme liefde gehad voor de natuur, buiten zijn, met planten en dieren.
Reizen is wat ik het allerliefste doe, vooral naar landen met bergen en veel bossen.