SiteSprint - Website in één dag live!

Wil je jouw website in één dag online hebben?

Ik hoor je denken: hoe kun je een hele website af hebben in één dag? Dat bestaat niet! Newsflash: dat kan zeker wel. Maar niet zonder de juiste voorbereidingen.

Heb je een nieuwe website nodig en wil je deze zo spoedig mogelijk live hebben? Dan is SiteSprint precies wat je nodig hebt.

Hoe ziet het SiteSprint traject eruit?

We starten ons traject altijd met een kennismaking. Als het klikt en we zien een samenwerking zitten, dan pakken er de agenda's om een datum te prikken waarop we aan de slag gaan samen. Dit is dus tevens de dag waarop jouw website LIVE komt te staan!

Deze dag is bij voorkeur op locatie in Hoorn (Noord-Holland). Is dit teveel reistijd voor jou? Geen probleem: dan zoek ik een andere geschikte locatie. 

Heb je je domeinnaam en hosting nog niet vastgelegd? Ik neem dit ook uit handen voor je als je dat wenst.  

Optioneel: Wil je voorafgaand aan onze dag samenwerken een contentsessie (ook wel UX-sessie of strategiesessie genoemd)? Dat kan. Kijk hier voor alle info.

Zoals ik al eerder benoemde: dit traject kan alleen slagen met de juiste voorbereidingen. Wat heb ik allemaal nodig 1 week van tevoren

 • Inlog tot jouw WordPress omgeving;
 • Navigatiemenu items (home, aanbod, contact, enz.);
 • Teksten per pagina;
 • Afbeeldingen per pagina (gecomprimeerd naar max. 300 kb per foto!);
 • Je keuze voor het Studio Schultz template;

Lukt het niet om alle input aan te leveren een week voorafgaand aan onze samenwerkingsdag? Dan verplaatsen we de samenwerkingsdag. 

Van mij krijg je 1 week van tevoren alvast wat basis instructiefilmpjes toegestuurd, zodat je niet helemaal blanco aan de dag begint. 

Je hebt alles op tijd aangeleverd, de locatie (en lunch!) is geregeld: dan kunnen we vandaag aan de slag met het bouwen van jouw nieuwe website.

Heb je er ook zo veel zin in? 

Gefeliciteerd! Na een dag samen ploeteren is je website live. Een hele mijlpaal!

Maar ongetwijfeld zijn er nog kleine dingen die je aangepast of toegevoegd wil hebben en dat kun je nu zeker ook zelf. Maar maak je geen zorgen: kom je ergens niet uit? Ik sta nog een week tot je beschikking voor vragen en hulp. Dus ik laat je niet gelijk los. 

Wil je na de livegang het beheer uitbesteden? Dat kan mits je jouw domein en hosting bij mij hebt ondergebracht. Op die manier kan ik de kwaliteit en veiligheid bieden die ik belangrijk vind. 

"Wat kost het als ik een website binnen één dag wil laten maken?"

Met SiteSprint neem je het heft in eigen handen en zet ik samen met jou een prachtige website op in slechts één dag. Geen eindeloze wachttijden, geen technisch gedoe - gewoon resultaten, snel en effectief.
Jouw website binnen één dag live betekent dat potentiële klanten jou sneller kunnen vinden. Dus sneller kans om jouw product of dienst te verkopen.

SiteSprint €1195,-*
Installatie WordPress
Keuze uit 4 Studio Schultz templates
Coming Soon pagina op maat
Responsive design (mobiel & tablet)
Contactformulier
Blog pagina
Aantal contentpagina's Zoals in template
Installatie SSL-certificaat
Cookiemelding
Koppelen Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring (pdf)
Installatie SEO plug-in
Toegang tot een exclusieve kennisbank
Lunch!

*Excl. reiskosten buiten Hoorn

SiteSprint
website in één dag live!

€ 1195,- excl. evt reiskosten
 • Installatie WordPress
 • Keuze uit 4 Studio Schultz templates
 • Coming Soon pagina op maat
 • Responsive design (mobiel & tablet)
 • Contactformulier
 • Blog pagina
 • Installatie SSL-certificaat
 • Cookiemelding
 • Koppelen Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring (pdf)
 • Installatie SEO-plugin
 • Toegang tot een exclusieve kennisbank
 • Lunch!

Inbegrepen

 • Jaarlicenties voor thema's en plug-ins 
 • Bij alle webdesign trajecten:
  Beveiligd met pro plug-in iThemes Security Pro, optimale laadsnelheid website door pro plugin WP Rocket (=goed voor je SEO), controle op dode links en 404-pagina's)

Niet inbegrepen

 • Registratie Domeinnaam
 • Hosting dienstverlening
 • Content en afbeeldingen
 • Kleuren & Huisstijl
 • Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Extra's

 • Een contentsessie (ook wel UX sessie of strategiesessie genoemd) kost €495,-
 • Jouw content door mij laten schrijven? Vraag naar de mogelijkheden!
 • Webshop inrichten of koppeling met e-mailmarketing? Vraag naar de mogelijkheden!
 • Een extra pagina kost €149,- per pagina
 • Het inrichten van een blogpagina kost €249,- 
 • Een instagram linkjes pagina kost €79,-
 • Een bedankpagina op maat kost €59,-
 • Het jaarlijks verlengen van de licenties kost €99,-. Wanneer je een onderhoudsabonnement bij mij afneemt, vervallen de jaarlijkse licentiekosten. 
 • Mijn uurtarief is €60,- per uur op werkdagen. Voor avond, weekend- en feestdagen geldt 50% of 100% toeslag.

Liever een website op maat?

Na livegang

En dan is je website klaar, tenminste...hij staat live. Een website is eigenlijk nooit écht af of klaar. Je hebt terugkerende onderhoudswerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en daarnaast zijn er (waarschijnlijk op een later moment) aanvullingen of wijzigingen nodig voor jouw website.

Aan de hand van filmpjes die je krijgt van mij, kun je zowel het beheer als de aanpassingen zelf verrichten. Maar wat nu als je hier geen tijd voor hebt of je ziet het simpelweg niet zitten om dit zelf te doen?

Onderhoud

 • Dagelijks draaien van back-ups (zodat je niet afhankelijk bent van je hosting dienstverlener)
 • Wekelijks updaten van plug-ins, thema's en WordPress zelf.
 • Wekelijks controle op beveiliging en issues na updates.

Het oplossen van problemen die zijn ontstaan door het updaten, zijn niet inbegrepen bij het onderhoudspakket. Na overleg wordt mijn uurtarief in rekening gebracht. Mijn uurtarief is €60,- (ex. BTW)

De kosten voor dit onderhoudspakket zijn €35,- per maand

Support

Aanpassingen aan de website zullen af en toe gedaan moeten worden om de website up-to-date te houden. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van teksten, toevoegen van foto's of het aanpassen van de menu structuur. Vind je het lastig of spannend om zelf de aanpassingen te doen? Geen probleem, ik help je graag. Dit doe ik op basis van mijn uurtarief of via onderstaande strippenkaart opties. Voor grotere opdrachten maak ik vooraf offerte zodat je weet waar je aan toe bent.

5 uur website support

€290,-

 • €58,- per uur

10 uur website support

€550,-

 • €55,- per uur

Voorwaarden: Geldigheidstermijn 3 maanden, vooruit gefactureerd

Waarom zou je kiezen voor Studio Schultz?

Zij vertellen het jou...

Monique B
Monique B
2023-10-02
Ik had een gesprek met Renate ingepland omdat ik benieuwd was naar de huidige SEO-status en vindbaarheid van mijn website en of er wellicht nog verbeter- en aandachtspunten waren. Renate heeft voor mij een SEO-rapport gemaakt en dat hebben we samen doorlopen. Daarin stond al zoveel nuttige informatie waar ik meteen zelf mee aan de slag kon gaan. Ook heeft zij mij uitleg gegeven over Google Search Console en ik weet nu hoe ik ook die tool kan inzetten en gebruiken. Deze gesprekken hebben mij veel inzicht en nieuwe kennis gegeven, waar ik Renate heel dankbaar voor ben.
Marieke Lok
Marieke Lok
2023-09-26
Een fantastische samenwerking die heel relaxt en als vanzelf gaat van A tot Z. Renate begeleid je op een professionele deskundige en enthousiaste wijze door het proces. Ze voelt je behoefte en wensen feilloos aan en ik ben supertrots op het eindresultaat. Een prachtige en functionele website. Bedankt Renate, je bent een topper! Liefs Marieke
Financieel Fijn
Financieel Fijn
2023-09-25
Renate is niet alleen zeer kundig en professioneel, maar ook een heel prettig persoon om mee samen te werken. Minstens zo belangrijk als je het mij vraagt! Ze heeft geholpen mijn website naar de next level te tillen en ook feedback van mijn kant over bijvoorbeeld teksten werd goed opgepakt waardoor het gewenste resultaat ontstond. Aanrader!
Tamara de Roo
Tamara de Roo
2023-08-15
Renate is een enthousiaste, vriendelijke dame. Wij hebben prettig met haar gewerkt. Een vakvrouw die meedenkt en goed begrijpt wat nodig is. Onze ideeën zijn vertaald in een prachtige website.
Angela Wittenberg
Angela Wittenberg
2023-07-19
Renate is een sprankelende en enthousiaste vrouw die met 200% inzet aan de slag gaat voor een prachtig logo en website resultaat. Communicatie verloopt snel en handig zoals de klant dat zelf graag wil: live, per mail, via videobellen. Alles kan. Renate luistert naar de klant en dat zie je terug in de concepten voor de website die ze aanlevert. Feedback wordt supersnel verwerkt en wat Renate zelf niet 1,2,3 weet op te lossen, daarvoor schakelt ze een hulplijn in. Ik heb de samenwerking met Renate als zeer positief ervaren en ik raad een ieder die zoekende is naar een mooie, goed werkende site de diensten van Studio Schultz aan!
Michael Koutstaal
Michael Koutstaal
2023-04-12
Renate, dank voor de daadkrachtige en efficiënte wijze waarop je nu al een aantal keer de content en prestaties van de website hebt verbeterd. Wordt zonder twijfel binnenkort vervolgd!
Sjors Schultz
Sjors Schultz
2023-03-24
Toen ik besloot te gaan freelancen heeft Renate heeft in korte tijd mijn website gebouwd en gelanceerd. Haar werkwijze is gestructureerd en duidelijk, wat heel fijn is als je niet zo goed weet waar je moet beginnen. Ze heeft mijn ideeën en wensen goed kunnen overbrengen naar het eindresultaat. Ik ben er heel blij mee en kan haar iedereen aanraden.
Petra
Petra
2023-02-17
Met de nieuwe foto's die we hadden laten maken van onze nieuwe praktijksamenstelling, wilden we ook graag een nieuwe website. Renate heeft hier met veel geduld en aandacht aan gewerkt. Elk detail wat we aangepast wilden, werd geduldig op gereageerd en vlot bijgewerkt. Er was een fijne communicatie onderling. Het was een hele bevalling 😉 Maar met een prachtig kindje (de website) als resultaat! Heel blij mee. Dankjewel!!
pauline waals
pauline waals
2023-01-30
Toen ik even helemaal overhoop zat met mijn oude website was Renate daar. Vanaf het begin een super klik, mooie plannen en ideeën en vooral bij iedere stap heeft ze mij gerustgesteld: Nu komt het echt goed! En hoe! Mega trots op het eindresultaat! Het hele proces was een feestje!

Veelgestelde vragen - Webdesign

Meer informatie over het laten maken van een website?

Neem vrijblijvend contact met mij op!