SEO uitbesteden aan Studio Schultz?

Op zoek naar een SEO specialist in Hoorn?

Wil jij ook zo hoog mogelijk in de organische (gratis) zoekresultaten van Google gevonden worden? 

Ben jij niet tevreden met de vindbaarheid van jouw website of webshop? Wil je graag meer klanten (en dus ook omzet!) halen uit jouw website?

Hoe bereik je een hoge positie in de gratis zoekresultaten van Google?

De vindbaarheid van jouw website begint vaak al bij de basis: bij het bouwen of de ontwikkeling ervan. Is jouw website wel goed leesbaar voor de zoekmachines (bots)? Of lopen de  bots van de zoekmachines tegen obstakels aan bij het indexeren en rangschikken van jouw website?

Om goed of zo hoog mogelijk te scoren in Google is het van belang dat je kijkt naar:

  • De technische SEO (de techniek achter jouw website)
  • Content (zowel teksten als afbeeldingen)
  • Jouw autoriteit (word je veel genoemd? Bied je waarde?)

Door je te richten op bovenstaande SEO pijlers is het mogelijk om hoger te scoren in de zoekmachines.

Samen een passend plan maken voor de vindbaarheid van jouw website?

Studio Schultz uit Hoorn als SEO advies bureau inschakelen? Dit is waarom!

Maatwerk

Mijn adviesplan is altijd maatwerk, passend bij jouw behoeften en doelen.

Resultaat gericht

Ik werk resultaatgericht en streef er naar het beste resultaat te leveren.

Klant op nr. 1

Ik doe altijd een stapje harder dan je verwacht. Jouw tevredenheid staat bij mij op nr. 1.

Langdurige samenwerking

Ik bouw aan duurzame relaties die blijven bestaan, zelfs nadat het project is afgerond.

SEO advies & ondersteuning: zo ziet het traject eruit

Heb je een webshop en wil je dat jouw producten goed gevonden worden?

Laat mij dan jouw productteksten schrijven, speciaal gericht op zoekmachineoptimalisatie. Want doelgerichte en hoogwaardige productteksten zijn van belang als je van jouw webshop een succes wil maken.

Je wil natuurlijk de juiste doelgroep aantrekken en jouw producten verkopen. Dan zijn SEO-geoptimaliseerde productteksten enorm belangrijk. Deze teksten worden voorzien van strategisch gekozen zoekwoorden en daarnaast worden de teksten voorzien van alle belangrijke informatie voor jouw doelgroep. Zo kun je hoger scoren in de zoekmachines als Google en kun je vanzelfsprekend meer klanten krijgen!

Met meer dan drie jaar ervaring bij een vooraanstaande webshop voor baby- en kinderproducten, heb ik uitgebreide kennis opgebouwd. Ik begrijp wat werkt en wat niet, maar vooral ook om de emoties van klanten aan te spreken en hen te overtuigen om bij jou te kopen. En dat wil je! En natuurlijk kan ik deze expertise ook bij andere branches toepassen.

 

"Renate schrijft regelmatig productteksten voor de webshop van vanzus.nl en daar zijn wij erg blij mee! Echt hele leuke en originele teksten en nooit een spelfout te ontdekken. Ze levert snel op en het is makkelijk schakelen met Renate. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede SEO copywriter!" - Ianthe van Valen 

Als SEO copywriter voor jouw producten...

  • Maak ik pakkende beschrijvingen voor nieuwe producten;
  • Optimaliseer ik bestaande productteksten;
  • Maak ik content voor speciale aanbiedingen en seizoensgebonden campagnes.
UX-sessie of Contentsessie - los inplannen of via een webdesign traject

Een SEO expert of SEO copywriter: wat kost dat eigenlijk?

Uurtarief

Ik werk uitsluitend op basis van mijn uurtarief (€70 ex btw). Vooraf geef ik altijd een ureninschatting door.

Flexibel

Flexibel inzetbaar in tegenstelling tot pakketprijzen. Je betaalt alleen de gewerkte uren.

Transparant

Ik hou alle uren nauwkeurig bij en ben transparant over mijn werkzaamheden en kosten. Heb je een prijsplafond? Geen probleem! Ik informeer je tijdig wanneer het in zicht komt. Dan kunnen we samen prioriteiten bepalen.

Waarom zou je kiezen voor Studio Schultz uit Hoorn?

Zij vertellen het jou...

café zoi
café zoi
2024-02-28
Absoluut fantastisch werk geleverd! Renate is nauwkeurig, creatief en heeft oog voor detail. Als je op zoek bent naar een website designer die niet alleen geweldig werk levert, maar ook een absoluut plezier is om mee samen te werken, dan is zij de juiste keuze!
Driestroomhuis Samen Bijzonder
Driestroomhuis Samen Bijzonder
2024-01-17
Renate heeft onze website super goed gemaakt. Top in contact, snel en doet wat je wilt zonder allemaal extra poespas. Zeer tevreden met wat Renate voor ons gedaan heeft en wat ze blijft doen voor ons.
Fotoster Fotografie
Fotoster Fotografie
2023-12-20
Erg fijn werken met Renate! Ze heeft me goed geholpen met de SEO van mijn website en ze denkt goed mee. Kortom erg blij mee!
Monique B
Monique B
2023-10-02
Ik had een gesprek met Renate ingepland omdat ik benieuwd was naar de huidige SEO-status en vindbaarheid van mijn website en of er wellicht nog verbeter- en aandachtspunten waren. Renate heeft voor mij een SEO-rapport gemaakt en dat hebben we samen doorlopen. Daarin stond al zoveel nuttige informatie waar ik meteen zelf mee aan de slag kon gaan. Ook heeft zij mij uitleg gegeven over Google Search Console en ik weet nu hoe ik ook die tool kan inzetten en gebruiken. Deze gesprekken hebben mij veel inzicht en nieuwe kennis gegeven, waar ik Renate heel dankbaar voor ben.
Marieke Lok
Marieke Lok
2023-09-26
Een fantastische samenwerking die heel relaxt en als vanzelf gaat van A tot Z. Renate begeleid je op een professionele deskundige en enthousiaste wijze door het proces. Ze voelt je behoefte en wensen feilloos aan en ik ben supertrots op het eindresultaat. Een prachtige en functionele website. Bedankt Renate, je bent een topper! Liefs Marieke
Financieel Fijn
Financieel Fijn
2023-09-25
Renate is niet alleen zeer kundig en professioneel, maar ook een heel prettig persoon om mee samen te werken. Minstens zo belangrijk als je het mij vraagt! Ze heeft geholpen mijn website naar de next level te tillen en ook feedback van mijn kant over bijvoorbeeld teksten werd goed opgepakt waardoor het gewenste resultaat ontstond. Aanrader!
Tamara de Roo
Tamara de Roo
2023-08-15
Renate is een enthousiaste, vriendelijke dame. Wij hebben prettig met haar gewerkt. Een vakvrouw die meedenkt en goed begrijpt wat nodig is. Onze ideeën zijn vertaald in een prachtige website.
Angela Wittenberg
Angela Wittenberg
2023-07-19
Renate is een sprankelende en enthousiaste vrouw die met 200% inzet aan de slag gaat voor een prachtig logo en website resultaat. Communicatie verloopt snel en handig zoals de klant dat zelf graag wil: live, per mail, via videobellen. Alles kan. Renate luistert naar de klant en dat zie je terug in de concepten voor de website die ze aanlevert. Feedback wordt supersnel verwerkt en wat Renate zelf niet 1,2,3 weet op te lossen, daarvoor schakelt ze een hulplijn in. Ik heb de samenwerking met Renate als zeer positief ervaren en ik raad een ieder die zoekende is naar een mooie, goed werkende site de diensten van Studio Schultz aan!
Michael Koutstaal
Michael Koutstaal
2023-04-12
Renate, dank voor de daadkrachtige en efficiënte wijze waarop je nu al een aantal keer de content en prestaties van de website hebt verbeterd. Wordt zonder twijfel binnenkort vervolgd!
Sjors Schultz
Sjors Schultz
2023-03-24
Toen ik besloot te gaan freelancen heeft Renate heeft in korte tijd mijn website gebouwd en gelanceerd. Haar werkwijze is gestructureerd en duidelijk, wat heel fijn is als je niet zo goed weet waar je moet beginnen. Ze heeft mijn ideeën en wensen goed kunnen overbrengen naar het eindresultaat. Ik ben er heel blij mee en kan haar iedereen aanraden.

Wil je eerst zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie?

Veelgestelde vragen - SEO