WordPress website laten maken door Studio Schultz?

Ik ben jouw webdesigner uit Hoorn!

Ben je op zoek naar een unieke, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ontwerp en bouw professionele websites die passen bij jouw onderneming. Websites zonder standaard templates, want "one size fits nobody".

Mijn expertise ligt bij WordPress websites, dus wil je een Wix, Jouwweb, Showit, of andere website, dan moet ik je helaas teleurstellen.

Ik bouw daarnaast met de gebruiksvriendelijke pagebuilder Beaver Builder (de jaarlicentie is inclusief bij een nieuw webdesign traject). Maar heb je een voorkeur voor Elementor of Divi, dan is dit bespreekbaar.

Bij jouw business hoort een goed functionerende website die ook nog eens aansluit bij jouw diensten en doelgroep.

Flitsend & jong of juist strak en zakelijk. In website-land is alles mogelijk. Naast een website die er mooi uit ziet, moet hij ook veilig, snel en eenvoudig te beheren zijn. Dat laatste zou je zelfs ook nog aan mij kunnen uitbesteden.

 • Ben je inmiddels je huidige (wellicht zelf gemaakte) website ontgroeid?
 • Heb je nog geen website maar wil je het gelijk professioneel aanpakken?
 • Ben je toe aan een re-design van jouw WordPress Website?

Het webdesign traject bij Studio Schultz uit Hoorn

"Wat kost het als ik een website laat maken?"

Dit is een van de meest gestelde vragen en niet zo eenvoudig te beantwoorden.

Geen website is namelijk hetzelfde, daarom maak ik altijd een offerte op maat op basis van jouw wensen en ideeën. Hieronder vind je een overzicht van de twee opties met een prijsindicatie.

All-in Pink

v.a. 2195,-*
excl. btw, domeinnaam en hosting

Unieke website (WordPress met Beaver Builder)

Contentsessie (4 uur - online of op locatie)

6 website pagina's

Contactformulier

Extra: Custom 'Coming Soon' pagina

Extra: Custom 'Instagram linkjes' pagina

Blogpagina (incl. drie blogberichten)

SEO

En meer (cookiemelding, koppeling documenten, SSL-certificaat)

Persoonlijke handleiding video en toegang tot mijn kennisbank met handige filmpjes

Basic Red

v.a. 995,-*
excl. btw, domeinnaam en hosting

Unieke website (WordPress met Beaver Builder)

Contentsessie (2 uur - online of op locatie)

1 website pagina

Contactformulier

SEO

En meer (cookiemelding, koppeling documenten, SSL-certificaat)

Persoonlijke handleiding video en toegang tot mijn kennisbank met handige filmpjes

Inbegrepen

 • Jaarlicenties voor thema's en plug-ins

Niet inbegrepen

 • Registratie Domeinnaam
 • WordPress Hosting
 • Content en afbeeldingen
 • Kleuren & Huisstijl
 • Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Extra's

 • Een losse contentsessie (ook wel UX sessie of strategiesessie genoemd) kost €495,-
 • Jouw content door mij laten schrijven? Vraag naar de mogelijkheden!
 • Webshop inrichten of koppeling met e-mailmarketing? Vraag naar de mogelijkheden!
 • Wil je een online academy laten bouwen? Dat doe ik ook! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. 
 • Een extra pagina kost €189,- per pagina
 • Het inrichten van een blogpagina kost €249,- 
 • Een bedankpagina op maat kost €79,-
 • Het jaarlijks verlengen van de licenties kost €99,-. Wanneer je een onderhoudsabonnement bij mij afneemt, vervallen de jaarlijkse licentiekosten. 
 • Mijn uurtarief is €70,- per uur op werkdagen. Voor avond, weekend- en feestdagen geldt 50% of 100% toeslag.

Na livegang

En dan is je website klaar, tenminste...hij staat live. Een website is eigenlijk nooit écht af of klaar. Je hebt terugkerende onderhoudswerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en daarnaast zijn er (waarschijnlijk op een later moment) aanvullingen of wijzigingen nodig voor jouw website.

Aan de hand van filmpjes die je krijgt van mij, kun je zowel het beheer als de aanpassingen zelf verrichten. Maar wat nu als je hier geen tijd voor hebt of je ziet het simpelweg niet zitten om dit zelf te doen?

Website Onderhoud

 • 35,- per maand

Dagelijks draaien van back-ups (zodat je niet afhankelijk bent van je hosting dienstverlener)

 • Wekelijks updaten van plug-ins, thema's en WordPress zelf.
 • Wekelijks controle op beveiliging en issues na updates.

Het oplossen van problemen die zijn ontstaan door het updaten, zijn niet inbegrepen bij het onderhoudspakket. Na overleg wordt mijn uurtarief in rekening gebracht. Mijn uurtarief is €70,- (ex. BTW)

Website Support

 • 5 uur website support - 340,- = 68,- p/u
 • 10 uur website support - 650,- = 65,- p/u

Aanpassingen aan de website zullen af en toe gedaan moeten worden om de website up-to-date te houden. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van teksten, toevoegen van foto's of het aanpassen van de menu structuur. Vind je het lastig of spannend om zelf de aanpassingen te doen? Geen probleem, ik help je graag. Dit doe ik op basis van mijn uurtarief of via onderstaande strippenkaart opties. Voor grotere opdrachten maak ik vooraf offerte zodat je weet waar je aan toe bent.

Voorwaarden: Geldigheidstermijn 3 maanden, vooruit gefactureerd

Waarom zou je kiezen voor Studio Schultz?

Zij vertellen het jou...

café zoi
café zoi
2024-02-28
Absoluut fantastisch werk geleverd! Renate is nauwkeurig, creatief en heeft oog voor detail. Als je op zoek bent naar een website designer die niet alleen geweldig werk levert, maar ook een absoluut plezier is om mee samen te werken, dan is zij de juiste keuze!
Driestroomhuis Samen Bijzonder
Driestroomhuis Samen Bijzonder
2024-01-17
Renate heeft onze website super goed gemaakt. Top in contact, snel en doet wat je wilt zonder allemaal extra poespas. Zeer tevreden met wat Renate voor ons gedaan heeft en wat ze blijft doen voor ons.
Fotoster Fotografie
Fotoster Fotografie
2023-12-20
Erg fijn werken met Renate! Ze heeft me goed geholpen met de SEO van mijn website en ze denkt goed mee. Kortom erg blij mee!
Monique B
Monique B
2023-10-02
Ik had een gesprek met Renate ingepland omdat ik benieuwd was naar de huidige SEO-status en vindbaarheid van mijn website en of er wellicht nog verbeter- en aandachtspunten waren. Renate heeft voor mij een SEO-rapport gemaakt en dat hebben we samen doorlopen. Daarin stond al zoveel nuttige informatie waar ik meteen zelf mee aan de slag kon gaan. Ook heeft zij mij uitleg gegeven over Google Search Console en ik weet nu hoe ik ook die tool kan inzetten en gebruiken. Deze gesprekken hebben mij veel inzicht en nieuwe kennis gegeven, waar ik Renate heel dankbaar voor ben.
Marieke Lok
Marieke Lok
2023-09-26
Een fantastische samenwerking die heel relaxt en als vanzelf gaat van A tot Z. Renate begeleid je op een professionele deskundige en enthousiaste wijze door het proces. Ze voelt je behoefte en wensen feilloos aan en ik ben supertrots op het eindresultaat. Een prachtige en functionele website. Bedankt Renate, je bent een topper! Liefs Marieke
Financieel Fijn
Financieel Fijn
2023-09-25
Renate is niet alleen zeer kundig en professioneel, maar ook een heel prettig persoon om mee samen te werken. Minstens zo belangrijk als je het mij vraagt! Ze heeft geholpen mijn website naar de next level te tillen en ook feedback van mijn kant over bijvoorbeeld teksten werd goed opgepakt waardoor het gewenste resultaat ontstond. Aanrader!
Tamara de Roo
Tamara de Roo
2023-08-15
Renate is een enthousiaste, vriendelijke dame. Wij hebben prettig met haar gewerkt. Een vakvrouw die meedenkt en goed begrijpt wat nodig is. Onze ideeën zijn vertaald in een prachtige website.
Angela Wittenberg
Angela Wittenberg
2023-07-19
Renate is een sprankelende en enthousiaste vrouw die met 200% inzet aan de slag gaat voor een prachtig logo en website resultaat. Communicatie verloopt snel en handig zoals de klant dat zelf graag wil: live, per mail, via videobellen. Alles kan. Renate luistert naar de klant en dat zie je terug in de concepten voor de website die ze aanlevert. Feedback wordt supersnel verwerkt en wat Renate zelf niet 1,2,3 weet op te lossen, daarvoor schakelt ze een hulplijn in. Ik heb de samenwerking met Renate als zeer positief ervaren en ik raad een ieder die zoekende is naar een mooie, goed werkende site de diensten van Studio Schultz aan!
Michael Koutstaal
Michael Koutstaal
2023-04-12
Renate, dank voor de daadkrachtige en efficiënte wijze waarop je nu al een aantal keer de content en prestaties van de website hebt verbeterd. Wordt zonder twijfel binnenkort vervolgd!
Sjors Schultz
Sjors Schultz
2023-03-24
Toen ik besloot te gaan freelancen heeft Renate heeft in korte tijd mijn website gebouwd en gelanceerd. Haar werkwijze is gestructureerd en duidelijk, wat heel fijn is als je niet zo goed weet waar je moet beginnen. Ze heeft mijn ideeën en wensen goed kunnen overbrengen naar het eindresultaat. Ik ben er heel blij mee en kan haar iedereen aanraden.

Veelgestelde vragen - Webdesign

Meer informatie over het laten maken van een website?

Neem vrijblijvend contact met mij op!