NIEUW: Social Media accounts toevoegen aan Google Mijn Bedrijf

In een wereld waar online zichtbaarheid essentieel is voor het succes van je bedrijf, heeft Google Mijn Bedrijf een handige nieuwe functie geïntroduceerd: het toevoegen van Social Media accounts aan je bedrijfsprofiel. Ik neem je stap voor stap mee door het proces, zodat je jouw online aanwezigheid kunt vergroten en je bedrijf nog beter kunt presenteren aan potentiële klanten.

Stap 1:

Inloggen op Google Mijn Bedrijf en navigeer naar je bedrijfspagina.

Stap 2:

Klik op ‘Profiel Bewerken’ en scroll naar beneden naar ‘socialmedia profielen’. Hier kun je de links naar je sociale media accounts toe te voegen. Denk aan Linkedin, Instagram maar ook Tiktok! Vergeet niet om na het toevoegen op te slaan om de wijzigingen te bevestigen.

Stap 3:

Bekijk het resultaat op jouw bedrijfsprofiel. Hoe? Door jouw bedrijf te Googlen en naar beneden te scrollen. Als het goed is staan daar de iconen van de gekozen Social Media platformen.

Het toevoegen van je social media accounts aan Google Mijn Bedrijf is een eenvoudige maar krachtige manier om je online aanwezigheid te vergroten. Wacht niet langer en voeg vandaag nog je social media accounts toe om je bedrijf beter zichtbaar te maken voor potentiële klanten.

Nieuwsgierig naar meer tips rondom SEO? Kijk op mijn blogpagina!